Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 26-Dec-2006 15:13
Tsunami edition
memang agak lama aku menyepi tak update fotopages ni maklum laa bz banget

bak kate kak yangmazni betapo kat mane hehe..
bukan betapa tapi takde time nak update keje byk maklum laa nak ganti pm nanti
so entry ni aku memang nantikan da lame TSUNAMI singgah pastu pergi name dia
pendel jer tapi
kesan dia kat umat manusia ni hanya ALLAH jer yang tau..
so bersama2 laa kita sedekahkan AL FATEHA kat saudara2 kita yang terkorban
masa kejadian tu. :-)

p/s tak lupa jugak kepada semua umat islam ngan member2 kat sini
SELAMAT MENYAMBUT EIDUL ADHA.
BERKORBAN LAH KITA DEMI AGAMA KITA

© Pidgin Technologies Ltd. 2016